Ninja Theory: Oyuncular Kısa ve Öz Oyunlardan Keyif Alıyor

04.04.2024 19:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Senua's Saga: Hellblade 2 geliştiricisi Ninja Theory, çeşitli açıklamalarda bulundu ve hayranların daha çok kısa ve hikaye odaklı oyunlardan keyif aldığını belirtti. Microsoft'un sahibi olduğu stüdyo geçtiğimiz günlerde Hellblade 2'nin Xbox Series X/S ve PC için 21 Mayıs'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Ninja Theory devam oyunuyla hayranları memnun etmek istiyor
 
 
 
Ninja Theory stüdyo başkanı Dom Matthews, IGN ile yaptığı bir röportajda birtakım söylemlerde bulundu ve şunları aktardı: "Her zaman yaptığımız şey hikaye anlatımı ile oyun uzunluğunu dengede tutmak. Oyunun kısa olması aslında olumsuz bir durum değil. Burada önemli olan hikayenin anlatım şekli ve boyutu. Bir oyuna 50 veya 100 saatten fazla bir zaman ayırmak benim için olumsuz bir durum. Ben oyunların kısa olmasından yanayım."
 
Senua's Saga: Hellblade serisinin ilk oyunu kısa hikaye anlatımıyla ve oynanış içeriğiyle beraber bizlere sunuldu. Serinin devam oyunu ise aynı tarzı benimseyerek hikaye odaklı bir oyun deneyimini sunmayı hedefliyor.
 
Öte yandan Ninja Theory'nin kurucu ortağı ve baş yaratıcı yönetmeni olarak görev yapan Tameem Antoniades'in stüdyodan ayrıldığını doğruladı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler