No Man's Sky'ın Beyond Güncellemesi İçin PS4'e Özel Kutulu Versiyon Duyuruldu

21.08.2019 23:40 Özgür Eroğlu

 
Hello Games'in geliştiriciliğini yaptığı, insanların büyük umutlarla beklediği ancak çıkışında hayal kırıklığı yaratan No Man's Sky'ın Beyond güncellemesi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyunu söz verdikleri tarzda bir oyun haline getirmek konusunda geliştirici firma oldukça çaba harcıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan, No Man's Sky'a online ve VR özelliği getiren Beyond güncellemesinin PlayStation 4 için kutulu versiyonu duyuruldu. Beyond güncellemesinin kutulu versiyonu, Kuzey Amerika için 10 Eylül'de, Avrupa için 11 Eylül'de piyasaya sürülecek. Kutunun tasarımını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Joe Danger isimli oyunla birlikte kendini gösteren bağımsız oyun stüdyosu Hello Games, No Man's Sky ile birlikte keşfetme üzerine yoğunlaşıyor. Sadece dört kişiden oluşan Hello Games'in yeni nesil projesi No Man's Sky'da her şey keşfedilebilir. Birden fazla gezegenin yer aldığı yapımda her gezegenin kendi ekosistemi bulunuyor. Yıldızlar, dağlar, denizler, gezegenler, kısacası her şey No Man's Sky'da keşfedilebilir olarak karşımıza çıkıyor. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! -28 Sn önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler