No Man's Sky'ın Frame Rate Testi Yapıldı

09.08.2016 11:18 Gazali Çetinkaya

 
   No Man's Sky uzun süren bekleyişin ardından bugün itibarıyla Kuzey Amerika'da PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi. Çıkış yapmasıyla birlikte de Eurogamer'ın Digital Foundry kanadı oyunun PlayStation 4 üzerindeki performansını teste soktu.
 
   Oyunun performansına baktığımız zaman evrendeki gezegenlerin yüzeyinde gezinip etkileşime girerken frame rate'in sabit bir şekilde 30 olduğunu görüyoruz. Asıl problem yüzeyden ayrılıp hızlı bir şekilde uzay aracımızı kullanırken ortaya çıkıyor. Bu durumlarda frame rate bazen 14-17-20 gibi oranlara düşebiliyor. Yüzeye indiğimiz anda ise hızlı bir şekilde tekrar frame rate 30'a sabitleniyor.
 
   Digital Foundry'nin paylaştığı videodan durumu daha net görüp anlayabilirsiniz. No Man's Sky yarın Avrupa'da PlayStation 4 için, 12 Ağustos tarihinde tüm dünyada PC için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 üzerindeki fiyatının 189 TL, Steam üzerindeki fiyatının da 150 TL olduğunu belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Sky Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Hello Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler