Nvidia, GeForce RTX 2080'in Yeni Nesil Konsoldan Daha Güçlü Olduğunu Söylüyor

25.12.2019 10:23 Gazali Çetinkaya

 
Nvidia tarafından belirtilene göre GeForce RTX 2080 yeni nesil konsoldan daha güçlü.
 
Dün düzenlenen GTC Çin 2019 sunumunda Nvidia CEO'su Jensen Huang, GeForce RTX 2080 Max-Q ekran kartına sahip Lenovo Y740 oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıttı ve gösterilen slaytta "RTX 2080 > Yeni Nesil Konsol' ifadesi dikkat çekti.
 
GeForce RTX 2080'in başlangıç fiyatı 650 - 700 dolar arasında. Yen nesil konsollardan daha pahalı olacak bir ekran kartının daha güçlü olması da pek şaşırtıcı değil açıkçası. 
 
Yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X ışın izleme teknolojisi destekleyen AMD Navi tabanlı bir GPU içerecek.
 
Sunumun tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 19 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 55 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler