Obsidian'dan Yeni Oyunlar Hakkında Açıklama

Project Eternity klasik RPG oyunlarının hayranlarına göre olacak
03.05.2013 20:25 Alkan Adakaner


     Şu sıralar yeni bir RPG projesi ve Project Eternity adlı Kickstarter projeleri üzerinde çalışan Obsidian Entertainment'in bu projeleri ile ilgili bir açıklama geldi. Geliştirici stüdyonun patronu Feargus Urquhart'ın açıklamaları şu şekilde:
 
    "Malesef şu an nasıl bir oyun üzerinde çalıştığımızı (yeni nesil projesini kastediyor) hakkında konuşamayız; ama hali hazırda harika görünüyor. Olaya rakam açısından bakarsak stüdyoda 100 kişi bu proje üzerinde çalışıyoruz. Ekibimizin bir kısmı, yaklaşık 15 kişi Projekt Eternity üzerinde çalışıyor ve bu ekip önümüzdeki aylarda büyüyecek. Diğer projelerimizde kaç kişi çalıştığını açıklaması ise biraz zor."
 
    Obsidian Entertainment'in oldukça deneyimli bir RPG geliştiricisi olduğunu hatırlatalım. Fallout: New Vegas ve Star Wars: Kotor II de bu stüdyonun elinden çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler