Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları Açıklandı

28.12.2022 22:42 Umut Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus Essential aboneleri için Ocak 2023 PlayStation Plus Essential oyunlarını duyurdu.
 
İşte Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları:
 
- Axiom Verge 2 (PS5, PS4): Dünyanın en büyük şirketi Globe 3'ün başındaki Milyoner Indra, geçmişte kaybolan kızını bulmak için Antarktika'ya doğru yola çıkar. Ama onu bekleyen, onu asalaklaştıracak ve onu utandırırken ona yardım edecek zekaya sahip bir makine ve daha önce hiç görmediği bambaşka bir dünyaydı. Ulaştığı dünya nedir? Bilgisayar terminalinin diğer tarafından ona rehberlik eden kim?
 
- Fallout 76 (PS4): Bethesda Game Studios, seni Fallout 76'ya davet ediyor. Bombaların düşüşünden 25 yıl sonra, sen ve senin gibi diğer sığınak sakinleri nükleer kıyamet sonrası Amerika'ya adım atıyor. Fallout hikâyesine ek olan bu çok oyunculu açık dünyada, geniş Çorak Topraklar'ı keşfet.
 
- STAR WARS Jedi: Fallen Order (PS5, PS4): Respawn Entertainment'ın yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order'da tüm galaksiyi kapsayan bir macera sizi bekliyor. Hikayeye dayalı tek oyunculu bu oyun sizi 3. Bölüm: Sith'in İntikamı'nda gerçekleşen olayların ardından Emir 66'nın katliamından zorlukla kaçan bir Jedi Padawanı rolüne büründürüyor. Jedi Düzeni'ni yeniden inşa etme görevini üstlenerek, eğitiminizi tamamlamak için paramparça geçmişinizin parçalarınızı bir araya getirmeli, yeni Güç yetenekleri geliştirmeli ve ikonik ışık kılıcını kullanma sanatında ustalaşmalısınız. Üstelik tüm bunlar olurken İmparatorluk'tan ve ölümcül Engizisyoncularından bir adım önde olmalısınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler