Okami HD'den TGS Videosu

21.09.2012 19:48 Levent Polater

 
    Okami HD'nin çıkış tarihi ve fiyatı bugün açıklanmıştı. Tekrar hatırlatmak gerekirse, oyunumuz 20 dolara 30 Ekim'de Playstation Network'teki yerini alacak. 1080p desteğiyle piyasaya sürülecek yapım, Move ve Trophy desteğiyle geliyor. Tokyo Game Show'dan Okami HD için çıkan bir başka detay ise oyunun yeni videosu oldu.
 
    2006'da PS2'ye özel çıkan Okami'de Japon kültürüyle bezeli bir maceraya çıkıyoruz. Amaterasu efsanesi hakkında yapılmış en güzel çalışmalardan biri olan Okami'de, kutsal bir fırça ile oyun dünyasını renklendirip ilerleme gibi özgün bir oynanış ile tanışmıştık. Zamanının belki de gözden kaçan en güzel yapımlarından Okami, şimdi Okami HD adıyla "asla kaçmaz" kategorisinde önümüze sunuluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okami HD Platformlar: PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 21 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler