One Piece Odyssey için Oyunun Sistemlerini Tanıtan Yeni Bir Video Yayınlandı

21.12.2022 18:53 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, One Piece Odyssey için oyunun sistemlerini tanıtan 11 dakikalık bir fragman yayınladı.
 
Fragman açıklaması ise şöyle:
 
One Piece Odyssey, klasik JRPG'nin One Piece dokunuşuyla modern bir versiyonudur. One Piece Odyssey'i unutulmaz bir deneyim haline getirmek için bir araya gelen çeşitli sistemlere dalın!
 
-Savaşlarda her bir Straw Hat üyesinin güçlü yönlerinde ustalaşın. Çarpışma alanları savaşa yeni bir boyut katarken, dramatik sahneler beklenmedik olaylarla ekranı renklendirir. 
 
-Zoro ile demir parmaklıkları kesin veya Franky ile köprüler kurun. 
 
-Zorlu karşılaşmalarda avantaj elde etmek için Usopp's Trick Balls gibi savaş öğeleri yapın veya grubunuzu Sanji'nin lezzetli yemekleriyle parlatın.
 
-Oyuncunun ekipmanı uygun gördüğü şekilde özelleştirmesini ve geliştirmesini sağlayan esnek ekipman sistemi ile karakterlerinizi istediğiniz şekilde güçlendirin.
 
One Piece Odyssey, Japonya'da 12 Ocak 2023'te ve tüm dünyada 13 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 10 Ocak'ta konsollar için bir demo çıkacak. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ONE PIECE ODYSSEY Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Rol Yapma Oyunu (Ryo) Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 3 Saat önce Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 4 Saat önce Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 5 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler