Ori and the Blind Forest Geliştiricisi Aksiyon Rol Yapma Oyunu Üzerinde Çalışıyor

22.12.2019 19:28 Gazali Çetinkaya

 
Ori and the Blind Forest'ın arkasındaki Moon Studios'un bir sonraki oyunu aksiyon rol yapma oyunu türünde olacak.

Moon Studios'un Gamasutra üzerindeki iş ilanında "Ori serisi ile Metroidvania türünü yeniden tanımladıktan sonra, bir sonraki amacımız aksiyon rol yapma oyunu türünde devrim yaratmak." yazıyor.

"Hayatınız boyunca rol yapma oyunu oynadınız; Diablo, Zelda, Dark Souls ve bu türdeki diğer oyunları çok sevdiniz ve hala yetmedi değil mi? Moon Studios'da yenilik yapmaya ve bu türün şu ana kadar oyunculara sunduğu şeylerin ötesine geçmeyi hedefleyen bir rol yapma oyunu üzerinde çalışma fırsatı bulacaksınız."

Ori and the Blind Forest'ın devam oyunu da yolda. Ori and the Will of the Wisps 11 Mart 2020'de Xbox One ve PC (Windows Store, Steam) için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler