Origin'in Yeni Transferi; Rift

24.01.2012 16:20 Samet Konuksal


     Electronic Arts'ın Origin'i geliştirme çalışmaları birinci parti oyunlarının haricinde de devam ediyor. Firma, 2011'in popüler MMO-RPG oyunlarından Rift: Planes of Telara'nın yapımcısı Trion Worlds'le Origin konusunda anlaştı.
 
      Steam'de de satışı bulunan Rift'in Origin fiyatı, 19,99 euro olarak belirlenmiş. Rift'in Origin'de satılan koleksiyon paket fiyatı ise 24,99 euro. Bunlara ek olarak Electronic Arts & Trion Worlds ikilisi Rift'i satın alan kişilere bir de hediye vermeyi planlıyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre sınırlı bir süre içerisinde Rift'i Origin'den satın alan kişiler, oyunun ilk seviyelerinde daha rahat yükselmenize yardımcı olacak olan "The Ascended Gift Pack" ile ödüllendirilecek.
 
     Pek rekabet oluşturur mu bilinmez fakat büyük şeyler hedefleyen MMO-RPG oyunu Star Wars: The Old Republic yayıncısı EA'in 2011'in en iyilerinden Rift'i kendi platformunda yayınlaması biraz ilginç geldi. Rift'in Origin sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rift Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 1 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler