Outriders ‘Geri Dönüş Yok’ Fragmanı

10.03.2021 20:33 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, Outriders için ‘Geri Dönüş Yok’ başlıklı yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

Outriders PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) ve Stadia için 1 Nisan'da çıkış yapacak. Demo şu anda tüm platformlarda ulaşılabilir durumda.

Fragmanı YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.
 
 
1-3 oyuncuyla oynanabilen, oyuncuların istedikleri an arkadaşlarının oyununa dâhil olabileceği Outriders; özgün, karanlık ve tehlikeli bir bilim kurgu evreninde geçiyor.
 
İnsan nüfusu Enoch siperlerinde günden güne erirken, sen kendi Outrider'ını oluşturarak bu acımasız gezegenin tozunu attıracaksın.
 
Zengin hikâye öğeleriyle can bulan gezegende gizemli bir sinyalin peşine takılarak First City'nin varoş, gecekondu mahallelerini ardında bırakacak; ormanları, dağları ve çölü aşacaksın.
 
Sektörün en iyi shooter oyunlarına imza atan geliştiricilerden biri olan People Can Fly'ın geliştirdiği Outriders, yıkıcı güçlerle şenlenen heyecan verici çatışmalar ile çok çeşitli tuhaf silahlar ve ekipmanlarla donatılmış eğlence dolu sayısız saat vaat ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 32 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler