Outriders, Square Enix'in Steam'de En Büyük Çıkış Yapan Oyunu Oldu

05.04.2021 13:09 Gazali Çetinkaya

 
Bazı sunucu problemleri ve çökme hataları gibi sorunlar dışında Outriders gayet iyi bir çıkış gerçekleştirdi.
 
Painkiller, Bulletstorm ve Gears of War: Judgment'ın arkasındaki stüdyo tarafından geliştirilen TPS RPG oyunu geçtiğimiz hafta Steam'de en çok satan oyunlar listesinde ilk sırada yer aldı.
 
Steam'de 125 bin eş zamanlı kullanıcı sayısını görerek Square Enix yayıncılığı altında Steam'de en büyük çıkış yapan oyun olmayı başardı.
 
Örnek olarak, Marvel's Avengers'ın Steam'de ulaştığı en yüksek eş zamanlı kullanıcı sayısı sadece 31 bin. Borderlands 2'nin Steam'deki 124 bin eş zamanlı kullanıcı sayısını da geride bıraktı.
 
Outriders PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store) ve Stadia üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsolda Xbox Game Pass'e dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler