Overwatch'un Baş Yazarı Michael Chu, Şirketten Ayrıldığını Açıkladı

12.03.2020 02:24 Özgür Eroğlu

 
Bliazzard'ın popüler oyunu Overwatch'un baş yazarı Michael Chu, 20 yıl sonra Bliazzard'tan ayrıldığını açıkladı. Bliazzard henüz durum ile ilgili bir açıklama yapmadı.
 
Kişisel internet sitesinden ayrıldığını açıklayan Michael Chu, 20 senedir şirkette çalışıyordu. Michael Chu, Overwatch'un baş yazarıydı ve çoğu karakterin hikayesini, çizgi romanların ve kısa hikayelerin yazarıydı. Aynı zamanda Michael Chu; Diablo 3 ve World of Warcraft gibi yapımlarda da çalışmıştı. Şirketten ayrılmadan önce Overwatch 2 projesinde çalışıyordu. 
 
Blizzard şu anda Overwatch 2 üzerinde çalışıyor ve oyunun hikaye odaklı bir modu da olacak. Blizzard henüz ayrılma durumu ile ilgili bir açıklamada bulunmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler