Oynaması Ücretsiz Roller Champions 25 Mayıs'ta Geliyor

18.05.2022 20:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, oynaması ücretsiz spor oyunu Roller Champions'ın 25 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Ubisoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Roller Champions , çapraz oyun ve ilerleme desteğine sahip olacak. Ayrıca Türkçe alt yazı ve menüyü destekleyecek. 
 
Roller Champions'ın Switch ve mobil sürümleri daha önce duyurulmuştu. Ancak bu sürümler için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Ubisoft'tan oynaması ücretsiz roller derby oyunu.

Roller Champions üçe üç oynadığınız beceriye dayalı bir takım sporu oyunu. Kurallar basit: Topu al, topu kaybetmeden sahada bir tur tamamla ve gol at. Gol atmadan önce ek turlar tamamlayarak daha fazla puan da alabilirsiniz. Her bir oyundan sonra hayranlar kazanacaksınız, karakterinizi özelleştireceksiniz ve sponsorların ve hayran kutlamalarının kilidini açacaksınız.
 
 
 
Fragman videosu
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Roller Champions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler