Ubisoft'un Roller Champions Oyununun Hizmetine Son Vereceği Bildirildi

25.07.2022 16:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft'un Roller Champions adlı oynaması ücretsiz paten sporu oyunu için işlerin pek iyi gitmediği bildiriliyor. İçeriden gelen yeni bir bilgiye göre Ubisoft, düşük oyuncu sayısı nedeniyle üçüncü sezonun sonunda oyunun gelişimini tamamen durduracak.
 
2019'da duyurulan ve bu yılın Mayıs ayında piyasaya sürülen Roller Champions'da oyuncular patenlerini giyebiliyor ve zafere doğru mücadele atılabiliyor. Roller Champions, oynaması ücretsiz, takımlı PvP spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Xbox Era podcast'inde konuşan Giant Bomb gazetecisi Jeff Grubb, bir kaynaktan gelen mesajı okudu. Bu kaynakta "Roller Champions 3. Sezondan sonra hizmetten kaldırılacak - iptal edilecek" ifadeleri yer alıyordu.
 
Roller Champions, çıkışından bu yana birçok yeni içeriği oyunculara sundu ve son finans toplantısında Ubisoft, bu oyunun iptal edilen battle royale oyunu Hyper Scape'den daha olduğunu belirtti.
 
Öte yandan Ubisoft birçok oyunu iptal etmeye ve ertelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Splinter Cell'in VR sürümünün, Tom Clancy's Ghost Recon Frontline'ın ve daha fazlasının iptal edildiği bildirildi. Bunun yanı sıra Avatar: Frontiers of Pandora'nın da 2023-2024 yıllarına ertelendiği duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Roller Champions Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler