Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken The Devil All The Time, 16 Eylül'de Netflix'te

16.07.2020 18:08 Özgür Eroğlu

 
Özellikle oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Netflix'in yeni filmi The Devil All The Time'ın yayın tarihi açıklandı.
 
Netflix Film'in attığı Tweet'e göre The Devil All The Time, 16 Eylül 2020'de Netflix üzerinden yayınlanacak. The Devil All The Time, Donald Ray Pollock'un aynı isimle 2011'de yayınladığı kitaptan uyarlanan bir film. 2. Dünya Savaşı ile 1960'ların arasındaki bir hikayeyi anlatacak.
 
Filmin Netflix üzerindeki tanıtım yazısı şöyle: "Ölüm döşeğindeki eşini kurtarmak için her şeyi göze alan bir adam, duadan ve daha ekstrem şeylerden medet umar." 
 
Ayrıca bir sorun çıkmazsa The Devil All The Time kitabı da Türkçe çeviri ile Ağustos sonu Eylül başı gibi raflarda olacak.
 
Filmin yönetmenliğini Antonio Campos üstleniyor. Senaristliğini ise Antonio Campos ve Paulo Campos üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Tom Holland, Sebastian Stan, Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Harry Melling, Riley Keough, Mia Wasikowska, Jason Clarke ve Eliza Scanlen gibi isimler bulunuyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler