Oyunun Yazarı The Last of Us Part II'deki Karakterler Hakkında Konuştu

24.10.2019 14:58 Özgür Eroğlu

 
Sony'nin PlayStation kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği oyun dünyasının en iyi oyunlarından olan The Last of Us'ın ikinci oyundaki karakterler hakkında yazar Halley Gross konuştu. Önümüzdeki yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan The Last of Us Part II'de bildiğiniz gibi bu sefer büyümüş olan Ellie'yi oynayacağız.
 
Yazar Halley Gross'un söylediğine göre, oyundaki karakterlerin karmaşık karakterler olabilmesi için özel bir önem gösterilmiş. Çeşitli ses sanatçılar, karakter sanatçıları ile birlikte çalışılmış ve karakterlerin nasıl daha karmaşık hale getirebileceği konusunda özel bir zaman ayırmışlar.
 
Ayrıca Ellie karakterinin artık büyümüş olması ile ilgili çok heyecanlı olduklarını ve karakterin kesinlikle şımarık bir karakter olmayacağını da açıkladılar.
 
The Last of Us Part II, 21 Şubat 2020'de PlayStation 4 için Türkçe altyazı ve seslendirme ile birlikte piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler