PES 2017'nin Demosu PC'ye Yok

20.08.2016 15:48 Gazali Çetinkaya

 
   PES 2017 hakkında PC kullanıcıları için kötü haberler gelmeye devam ediyor. Hatırlarsanız 17 Ağustos tarihinde demonun yayınlanacağı tarih paylaşılmıştı ve demonun tanıtım görselinde PC ibaresi bulunmuyordu. Konami de dün twitter üzerinden yaptığı doğrulama ile durumu kesinleştirdi. Maalesef PC kullanıcıları PES 2017'yi erkenden deneyemeyecek.
 
   İlk olarak PC'de oyunun Xbox One ve PlayStation 4 seviyesinden olmayacağı bilgisinden sonra şimdi de bu haberin gelmesi PC kullanıcıları için pek iyi olmadı diyebiliriz. Bir de oyunun fiyatının Steam'de 159 TL olması daha da ilginç bir nokta. 
 
   Demonun yapılacağı tarihi hatırlatacak olursak demo 23 Ağustos tarihinde Amerika'da, 24 Ağustos tarihinde da Avrupa'da konsol oyuncularına sunulacak. Demo da bulunacak takımlar ise şu şekilde olacak. SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA Boca Juniors, CA River Plate, FC Barcelona, Club Atlético de Madrid, Arsenal FC,  Almanya ve Fransa.
 
   Pro Evolution Soccer 2017, 13 Eylül tarihinde Amerika'da, 15 Eylül tarihinde de ise dünya genelinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2017 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler