POSTAL: Brain Damaged PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

02.10.2023 12:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Hyperstrange ekibi nişancı aksiyon oyunu POSTAL: Brain Damaged'ın 2023 yılı içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. POSTAL: Brain Damaged ilk olarak Steam ve GOG üzerinden PC için 9 Haziran 2022'de piyasaya sürüldü.
 
Hızlı aksiyon sahnelerine sahip
 
 
 
Hayranların çok sevdiği bir seri olan POSTAL nişancı ve aksiyon unsurlarını bünyesinde barındırıyor. POSTAL: Brain Damaged ile aksiyonun dozu daha da yükseliyor ve sizi serinin önceki oyunlarından çok daha derinlere götürüyor. Bu yapım içerisinde artık cennette değilsiniz ve sapkın ruhla beraber işler tuhaflaşmaya başlıyor.
 
Oyun içerisinde mizah unsurları bulunuyor ve bu unsurlar seri içerisindeki yapıya sadık bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak oyun yapısı gereği serideki önceki oyunlardan çok farklı bir şekilde oynanıyor. Oyunda karşımıza tuhaf, zorlu ve çeşitli düşmanlar çıkıyor ve aynı zamanda farklı ortamlara geçiş yapabiliyoruz.
 
Fragmana göz atmak isterseniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
POSTAL: Brain Damaged Platformlar: PC Geliştirici: Hyperstrange, CreativeForge Dağıtıcısı: Running With Scissors Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler