POSTAL: Brain Damaged Switch Konsoluna Geliyor

23.01.2024 18:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Running With Scissors, Hyperstrange ve geliştirici CreativeForge Games ekipleri tarafından oyunculara sunulan "boomer shooter" POSTAL: Brain Damaged, Switch için geliyor. Oyun Nintendo eShop üzerinden 2 Şubat'ta 24,99 dolara piyasaya sürülecek.
 
POSTAL: Brain Damaged şu anda birçok platformda mevcut
 
 
 
POSTAL: Brain Damaged ilk olarak 9 Haziran 2022'de Steam ve GOG üzerinden PC için ardından 25 Ekim 2023'te PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yaptı. POSTAL oyununu artık yepyeni bir bakış açısıyla deneyimleyebileceksiniz.
 
Hayranların çok sevdiği Running With Scissors serisinin bu boomer-shooter spin-off'u sizi serinin önceki oyunlarından daha fazla tavşan deliğine götürecek. Artık Cennet'te değilsiniz ve POSTAL: Brain Damaged işleri daha da değiştiriyor  Yeni sürüm POSTAL'a yepyeni, retro-modern, aksiyon odaklı ve beceri temelli bir yaklaşımı.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
POSTAL: Brain Damaged Platformlar: PC Geliştirici: Hyperstrange, CreativeForge Dağıtıcısı: Running With Scissors Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler