PREY'in Ultra Grafik Modu Oyuna Yeni Fizik Elementleri Ekliyor

27.09.2017 15:58 Tunahan Safdır

 
     PREY için grafik modları üzerine çalışan jmx777 isimli bir oyuncu üzerinde çalıştığı moda kırılabilir ışıklar ve objelere fiziksel özellikler ekledi.
 
     Real Ligths ve Ultra Grafik Modu ile birlikte artık oyundaki ışık kaynakları hasar alabiliyor ve kırılabiliyor. Bununla birlikte gölgelerdeki titreme sorununu çözen moda son versiyonuyla birlikte geniş alanlarda yaşanan kare saniye oranı düşüşleri için stabilizasyon yapılmış. Oyun alanındaki bazı nesnelere hareket ve taşınabilirlik ekleyen mod aynı zamanda görüş açısını genişletiyor ve oyun alanındaki parçaçıkların görüş mesafesini arttırıyor.
 
     PREY deneyiminizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz moda bu adresten ulaşabilir, ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler