PS3 FFXIII Kutularında FFXIV Sürprizi

09.03.2010 15:31 Levent Polater

 
 
  Final Fantasy'nin neredeyse son 13 senedir özellikle Playstation ile özdeşleştiğinin farkındayız. Bugün çıkan Final Fantasy XIII ise bu geleneği bozarak Xbox 360'a da çıkıyor. Ancak genel görüş oyunun PS3 versiyonunun Xbox 360 versiyonuna göre çok daha iyi olduğu yönünde.
 
    Bu farklılık da bir yana bugün, PS3 Final Fantasy XIII'ünde Xbox 360 versiyonunda olmayan bir sürpriz ile karşılaşıldığı rapor edildi. Geçtiğimiz Haziran'da E3'de duyurulduğu gibi PS3'ün Final Fantasy XIV'ün oynanabileceği tek konsol olduğu açıklanmıştı.
 
   Bugün PS3 Final Fantasy XIII'lerin içinden Final Fantasy XIV ile ilgili bonus teklifler çıktığı kaydedildi. Bonus içerik ise; Final Fantasy XIV ile ilgili gizli bir oyun içi nesnesi ve PS3 Final Fantasy XIV'ün betasını oynama olasılığı (çekiliş?) olduğu belirtildi.

   Final Fantasy XIII'ü PS3'de oynayanlar için kaçırılmaması gerektiğini düşündüğümüz bu fırsat ile ilgili daha çok bilgiyi Final Fantasy XIV resmi sitesinden takip edebilirsiniz.
 
 
 
Kaynak
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler