PS4 Oyun Kutularına Uyumlu Oyunlar için 'PS5 Upgrade Available' İbaresi Ekleniyor

12.09.2020 10:04 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Immortals Fenyx Rising'in PlayStation 4 kapak tasarımını paylaştı ve görünüşe göre cross-gen uyumlu PlayStation 4 oyunlarının kutularına 'PS5 Upgrade Available' ibaresi eklenecek.

Bu ibare oyunu, PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz olarak yükseltebileceğiniz anlamına geliyor.

Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Cyberpunk 2077, DIRT 5, Kena: Bridge of Spirits ve daha birçok oyun ücretsiz yükseltmeyi destekleyecek.

NBA 2K21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War gibi oyunlar da PlayStation 5 yükseltmesi içerecek fakat üstteki oyunlar gibi 60 dolarlık sürümleri için değil. Örneğin Call of Duty: Black Ops Cold War'un mevcut nesilde 70 veya 90 dolarlık sürümleri yeni nesil versiyona erişim imkanı sağlayacak. Call of Duty: Black Ops Cold War'un ayrıca 60 dolarlık standart kutulu sürümü PlayStation Store aracılığıyla ek ücret karşılığında yeni nesle yükseltilebilecek. Bunun için diskli PlayStation 5 gerekli. Disk sürücü bulunmayan PlayStation 5'te yapılamayacak.

Immortals Fenyx Rising kutusunda 'PS5 Upgrade Available 1' yazıyor. Muhtemelen bu rakamlar ücretsiz ve ücretli yükseltme ayrımını yapacak. Kutunun arkasında net açıklama olacaktır diye tahmin ediyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler