PS4'teki Persona 5 Royal Sahipleri PS5 Sürümüne Yükseltme Yapamayacak

21.07.2022 17:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Atlus, PlayStation 4 konsollarında Persona 5 Royal'e sahip olan kullanıcıların PlayStation 5 sürümüne yükseltme yapamayacağını resmi olarak açıkladı. Bunun yerine oyuncular Persona 5 Royal adlı gelişmiş sürümü ayrı olarak satın almaları gerekecek.
 
PS5 sürümünde hangi yeni özelliklerin yer alacağı belli değil. Oyun, PS5'te geriye dönük uyumluluk ile zaten 4K'da çalışıyor. Bu nedenle beklenilen yükseltmeler arasında kare hızını arttırma ve DualSense desteği yer alıyor.
 
Persona 5 Royal, 2016 piyasaya sürülen Persona 5 geliştirilmiş sürümü. Bu sürüm, ek karakterlere yeni oyun özelliklerine grafiksel iyileştirmelere ve yeni müziklere sahip olacak. 
 
Popüler JRPG Persona 5'in geliştirilmiş bu sürümü, 2019'da PS4 için Japonya'da ve Mart 2020'de ise dünya çapında piyasaya sürüldü. Persona 5 Royal, 21 Ekim 2022'de PS5, Xbox Series One, Xbox Series X/S , Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Royal Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 2 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 3 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler