SEGA, Persona Serisini TV'ye Uyarlamak İstediğini Bildirdi

01.07.2022 13:10 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA, Atlus tarafından geliştirilen Persona serisini TV'ye uyarlamak istediğini bildirdi. Şirket, oyunların ötesindeki diğer ortamları keşfetmeyi ve Persona gibi franchise'ları TV'ye uyarlamak istediğini belirtti.
 
SEGA, Persona haricinde bazı oyun serilerini de dizi ve film sektörüne dahil etmeyi istiyor. Dahil etmeyi istediği seriler arasında başta saydığımız (Persona), Shin Megami Tensei ve Catherine gibi Atlus oyunları yer alıyor.
 
SEGA'nın bu isteği başarılı seri uyarlaması Sonic the Hedgehog filmlerinin ardından geliyor. Nisan ayında vizyona giren Sonic the Hedgehog 2 filmi hem SEGA hem de Paramount için büyük bir başarı elde etti. Bu doğrultuda film dünya çapında 375 milyon doları aşan bir kazanç sağladı.
 
Öte yandan Persona 5 Royal, 21 Ekim'de Xbox Series, Xbox One ve PC sürümlerinin yanı sıra PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için yayınlanacak. Buna ek olarak Persona 4 Golden, 2023'te Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye gelecek. Persona 3 Portable ise PlayStation 4 ve PC platformuna çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Royal Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 2 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 3 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler