PS5 Aksesuarlarına Bir de 360 Derece Göz Atın

05.08.2020 00:49 Gazali Çetinkaya

Sony Interactive Entertainment, PlayStation'ın resmi websitesini güncelledi ve artık PlayStation 5 aksesuarlarının görsellerini 360 derece görüntülemek mümkün.

 
DualSense kablosuz kontrol cihazı
 
Dokunsal geribildirim ve dinamik tetik efektlerine sahip çığır açıcı yeni PS5 kontrol cihazıyla daha derin ve etkileyici bir oyun deneyimini keşfedin. DualSense kablosuz kontrol cihazı ayrıca, tümü ikonik ve rahat bir tasarıma entegre edilmiş dahili bir mikrofon ve oluştur düğmesi içerir.

Daha fazla bilgi edinin
 
 
PULSE 3D kablosuz kulaklık
 
PS5 konsollarında 3D Ses için hassas şekilde ayarlanmış kablosuz kulaklık ile rahatça oyun oynayın. USB Type-C şarj etme özelliği ve gürültüyü önleyici iki mikrofona sahip bu kulaklıkla kristal netliğinde ses yakalama ile grubunuzun sohbetini kesintisiz sürdürebilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinin
 
 
Medya kumandası
 
Sezgisel bir düzenle PS5 konsolunuzda filmleri, akış hizmetlerini ve daha fazlasını rahatça kontrol edin.

Daha fazla bilgi edinin
 
 
HD kamera
 
 
Sorunsuz, net, tam HD görüntü yakalamayla oyun videolarınıza ve yayınlarınıza kendinizi ekleyin.

Daha fazla bilgi edinin

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler