PS5 Birinci Parti Çıkış Oyunları Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

05.11.2020 12:18 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'in piyasaya sunulmasıyla birlikte çıkış yapacak özel oyunlar Türkçe dil desteğiyle geliyor.
 
Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure hem Türkçe altyazı hem de Türkçe dublaj seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca Marvel's Spider-Man: Miles Morales ultimate sürümüne dahil olacak Marvel's Spider-Man Remastered da Türkçe olacak.

Demon's Souls remake ve Astro's Playroom ise Türkçe altyazı desteği içerecek.
 
Bu oyunlardan Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure PlayStation 4'e de geliyor.
 
Oyunların çıkış tarihleri 12 Kasım. PlayStation 5 diskli sürüm 19 Kasım'da ülkemizde çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation 4 kullanıcıları Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure 12 Kasım'da erişebilecek.
 
PlayStation Store'da standart sürümler Demon's Souls remake 619,00 TL, Marvel's Spider-Man: Miles Morales 459,00 TL ve Sackboy: A Big Adventure 539,00 TL'den ön siparişte. Astro's Playroom PlayStation 5'e yüklü olarak gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler