PS5 Dijital Sürüm Stokları, Standart PS5'ten Çok Daha Düşük

21.09.2020 16:08 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 dijital sürüm stokları, PlayStation 5 standart sürüm stoklarına kıyasla çok daha az.

Eurogamer'ın kaynaklarına göre, Birleşik Krallık'taki büyük bir perakendecideki PlayStation 5 stoklarından %25'i dijital sürüm, %75'i standart sürüm. Birleşik Krallık'taki başka bir perakendeci de dağılımın 20/80 olduğunu belirtti.
 
Kuzey Amerika'da da benzer bir durum var. Ülke genelindeki bazı GameStop mağazaları dijital sürüm stokları için %13, %25 ve %33 gibi oranlar verdi. Ayrıca Best Buy Kanada web sitesi geçtiğimiz hafta 19.000 adet standart sürümün ve 3.000 adet dijital sürümün ön siparişe açıldığını söylüyor.
 
Sony Interactive Entertainment'a dijital sürüm stok durumu sorulduğunda, şirketin başkan ve CEO'su Jim Ryan oran vermek istemedi.
 
"Standart sürüm ve dijital sürüm arasındaki oran şu anda açıklayamayacağız bir konu. Sayılarla ilgili net bilgi veremiyoruz fakat modele göre olan talebi karşılamak için gerekli sayıda konsol üretmeyi planladığımızı söyleyebiliriz.

"Daha önce aynı anda iki farklı konsol modeli üretmemiştik ve bu sebeple doğru sayıya karar vermek çok zor. Talebi tahmin etmek için elimizden geleni yapıyoruz."
 
Dijital sürüm fiyatı $399.99 ve standart sürüm fiyatı $499.99. İkisinin arasındaki tek farkı disk sürücüsü. İki konsol da Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 29 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler