PS5 Oyunlarını PS4'te Uzaktan Oynatma ile Dualshock 4 Kullanarak Oynamak Mümkün

10.11.2020 17:31 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'e Dualshock 4 bağlayarak PlayStation 5 oyunlarını oynamak mümkün değil fakat PlayStation 4'te Uzaktan Oynatma ile Dualshock 4 kullanarak PlayStation 5 oyunlarını oynamak mümkün.

Sony, PlayStation 4 için Uzaktan Oynatma uygulamasını dün yayınladı. PlayStation 4 üzerinden PlayStation 5'inizi stream yoluyla kontrol etmenize olanak sağlayan bir uygulama.

Uygulamayı test etme şansı yakalayan Eurogamer, Dualshock 4 ile PlayStation 5 oyunlarının oynanabildiğini doğruladı.
 
Sony'nin daha önce açıkladığı üzere, Dualshock 4'ü PlayStation 5'e bağlayarak sadece geriye uyumlu PlayStation 4 oyunları oynanabilir. PlayStation 5 oyunları desteklenmiyor. 
 
Sony bununla ilgili olarak "PlayStation 5 oyunlarının, PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in özellikleri de dahil olmak üzere platforma getirdiğimiz yeni yeteneklerden ve özelliklerden yararlanması gerektiğine inanıyoruz." demişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler