PS5, PS4 Kütüphanesinin %99'u ile Geriye Uyumlu Olacak

17.09.2020 03:15 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 4 oyunlarının neredeyse tamamı PlayStation 5'te oynayabilecek.

Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su Jim Ryan, Washington Post'a yaptığı açıklamada, PlayStation 4 oyun kütüphanesinin %99'unun PlayStation 5 geriye uyumluluk sistemine dahil olacağını belirtti.
 
PlayStation 3, PlayStation 2 ve PlayStation 1 oyunları PlayStation 5'te geriye uyumlu olmayacak gibi görünüyor. Sony Interactive Entertainment şimdiye bu konuda hiçbir resmi açıklamada bulunmadı ve Ubisoft'un resmi sitesinde de olmayacağı yazıyordu.
 
PlayStation 5 Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da $499.99 ve $399.99 fiyattan piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 3 Dk önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler