PS5 PS4'ten 100 Kat Daha Hızlı

21.05.2020 17:10 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 süper hızlı SSD'si sayesinde PlayStation 4'ten 100 kat daha hızlı olacak.

Sony Corporation geçtiğimiz günlerde Tokyo'da düzenlediği şirket toplantısında PlayStation 5'in SSD'sini tekrar gündeme getirdi.
 
Şirketin CEO'su Kenichiro Yoshida tarafından belirtilene göre "Oyunların içine girme hissini daha da ileriye götürmek için sadece çözünürlüğü değil aynı zamanda oyunların hızını da artırıyoruz."
 
"Özel olarak tasarlanmış yüksek hızlı SSD sayesinde PlayStation 4'ten yaklaşık olarak 100 kat daha hızlı bilgi işleme yapmayı planlıyoruz."
 
"Oyunların yükleme süreleri çok daha kısa olacak ve oyuncular artık oyunların uçsuz bucaksız dünyalarına anında giriş yapabilecek." 
 
PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler