PS5'in Aktiviteler Özelliği Detaylandırıldı

29.07.2020 08:46 Gazali Çetinkaya

 
Gamereactor sitesinin yayına aldığı fakat ardından hemen kaldırdığı WRC 9 önizleme makalesinde, PlayStation 5'in Aktiviteler veya Etkinlikler adı verilen yeni bir özelliği detaylandırıldı.
 
Bu özellik sayesinde oyunu başlatmadan sadece ana ekrandan oyunun herhangi bir bölümüne veya moduna anında erişebileceksiniz.
 
Gamereactor'ın makalesinde "direkt olarak konsolun menüsünden belirli yarışlara anında bağlantı" diye belirtilmiş.
 
Daha önce PlayStation 5 sistem mimarı Mark Cerny de bu konuya değinmişti.
 
"Çok oyunculu oyunların sunucuları gerçek zamanlı, katılması mümkün aktiviteler içerecek. Tek oyunculu oyunlar ise hangi görevleri yapabileceğiniz ve bu görevleri tamamlayarak hangi ödülleri kazanabileceğiniz gibi bilgileri içerecek ve tüm bu seçenekler kullanıcı arayüzü üzerinde mevcut olacak. Bir oyuncu olarak ne isterseniz ona erişebileceksiniz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler