PS5'te Cross-Gen Bir Oyunun PS4 Versiyonunu Oynamak Üzereyseniz Konsol Sizi Uyaracak

23.12.2020 08:16 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5'te cross-gen bir oyunun hangi versiyonunu oynadığınız bazen karışıklık yaratabiliyordu. Özellikle Call of Duty: Black Ops Cold War'da pek çok PlayStation 5 kullanıcısı yanlışlıkla oyunun PlayStation 4 versiyonunu oynadı. 
 
Sony bunun önüne geçmek için yeni konsola bir uyarı ekranı ekledi.

Çıkan uyarı ekranında "Bu oyununun PlayStation 4 versiyonunu oynamak üzeresiniz. PlayStation 5 versiyonuna geçmek ister misiniz?" diye belirtiliyor. Seçeneklerde PlayStation 4 versiyonunu oyna/indir ve PlayStation 5 versiyonuna geç bulunuyor.
 
Microsoft, Xbox tarafında bunun için Smart Delivery (Akıllı Teslim) özelliğini kullanıyor ve cross-gen bir oyunu oynamak istediğinizde otomatik olarak oyunun mevcut en iyi sürümü açılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler