PS5'te Oynanamayacak PS4 Oyunları Listesi Daha da Kısalabilir

13.10.2020 09:30 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 4 oyun kütüphanesinin %99'undan fazlası PlayStation 5'te oynanabilir olacak. Sony Interactive Entertainment sadece 10 PlayStation 4 oyununun PlayStation 5'te oynanamayacağını açıkladı fakat bu liste daha da kısalabilir.
PlayStation VR FPS oyunu DWVR geliştiricisi, oyunun PlayStation 5'te çalışması için bir yama hazırlıyor.
 
Reddit üzerinde açıklama yapan geliştirici, oyunun tuhaf bir sebepten dolayı PlayStation 5'te açılmadığını belirtti. Bu sorunu çözecek yamayı PlayStation 5'in çıkışına yetiştirmeye çalışıyor ve geriye uyumluluk sisteminin Game Boost özelliğinden yararlanmayı da planlıyor. 
 
PlayStation 5'te oynanamayacak diğer PlayStation 4 oyunları: Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume One, Hitman Go: Definitive Edition, Joe's Diner, Just Deal With It!, TT Isle of Man: Ride on the Edge 2, Robinson: The Journey, Shadow Complex Remastered, Shadwen ve We Sing.

DWVR geliştiricisinin bu çabası, diğer oyunların da yama yapılarak PlayStation 5'te çalışabileceğini işaret. Burada karar geliştiriciye kalmış gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler