PSM3: Homefront'un Senaryo Modu 5 Saat Sürüyor

Senaryo modunu bitirince böyle yalnız kalmayacaksınız, multiplayer modunda yoğun çatışmalar sizi bekleyecek
08.03.2011 14:57 Alkan Adakaner


      Kaos Studios tarafından geliştirilen ve yayıncı THQ'nun en çok ön-alım yapılan oyunu olan Homefront'u inceleyen PSM3 dergisi oyuna %83 puan verdi. Dergide yazan bilgilere göre ise oyunun senaryo modu 5 saat civarında sürüyor.
 
      Senaryo modunun bu kadar kısa olmasına rağmen, bunun dikkate değer bir şey olmadığını söyleyen PSM3, daha öncekilere benzemeyen ve çarpıcı bir senaryoya sahip oyunun oyuncuyu etkilemeyi başardığını söylüyor.
 
      PSM3'ün senaryo modunu yeterince oynamadığımız izlenimine kapılmadık ya da eksik hissettiğimiz bir noktası olmadı demesi de oyuncuların yüreğine su serpebilir.
 
      Bu arada oyunun bir de 32 kişilik multiplayer modunun olduğunu da hatırlatalım. Senaryo modunu bitirince Kore ve Amerikan güçleri arasındaki çatışmalara siz de katılabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 18 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler