PS VR2 için PC Desteği Bu Yıl Geliyor

24.02.2024 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan sanal başlık cihazı PlayStation VR2 için yeni bir destek yolda. Açıklanan bilgilere göre 2024 yılı içerisinde PC desteği cihaza eklenecek ve böylece PC oyunlarını bu başlıkta oynayabileceksiniz.
 
PS VR2 cihazı için yeni oyunlar yolda
 
 
 
Sony Interactive Entertainment içerik iletişim müdürü Gillen McAllister, çıkışı yaklaşan PlayStation VR2 oyunlarıyla ilgili güncellemeleri içeren bir PlayStation Blog gönderisinde çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları belirtti:
 
“PlayStation 5 aracılığıyla sunulan PlayStation VR2 oyunlarının sayısını arttırmak istiyoruz. Bu kapsamda daha fazla çeşitlilik sunmak adına PC'den ek oyunlara erişim özelliğini cihaza getirme niyetimiz bulunuyor. Şu anda bazı testlerimizin bulunduğundan bahsedebilir ve bu desteğin 2024 yılı içerisinde kullanıma sunulacağını da aktarabiliriz.”
 
Şu anda tüm detaylar bundan ibaret. İlerleyen süreçte daha fazla ayrıntının açıklanması bekleniyor. Siz bu destek hakkında neler düşünüyorsunuz? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler