Path of Exile 2 için 12 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

03.12.2023 16:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Grinding Gear Games tarafından geliştirilen Path of Exile 2 için Mercenary sınıfına odaklanan 12 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bu yeni video hack 'n slash oyunu hakkında size çeşitli fikirler veriyor. Dolayısıyla izlemenizde fayda var.
 
Yeni video Mercenary sınıfına odaklanıyor
 
 
 
Mercenary sınıfı Path of Exile 2'de tatar yayı kullanan bir karakter sınıfı olarak karşımıza çıkıyor. Bu sınıf, nişancı benzeri bir oynanışa sahip olup düşmanlara ölümcül kombo saldırılar yapmak için tatar yaylarını kullanabiliyor. Ayrıca cephane türlerini arasında anında değişim sağlıyor.
 
Path of Exile 2'nin PC sürümünde iki farklı kontrol şeması yer alıyor. Oyuncular burada geleneksel bir point and click sistemini veya WADS kontrollerini kullanabiliyor. 
 
Son olarak Path of Exile 2, grafik ve fizik açısından büyük ölçüde geliştirilmiş bir motora sahip olacak. Ayrıca oyunda 19 yeni yükseliş sınıfı bulunacak. 
 
İşte oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler