Path of Exile 2 için 13 Dakikalık Demo Görüntüsü Yayınlandı

27.08.2023 12:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Grinding Gear Games ekibi Gamescom 2023 fuarı kapsamında Path of Exile 2 demosundan 13 dakikalık oynanış görüntülerini içeren yeni bir video paylaştı. Oynanış videosu Druid sınıfına odaklanıyor ve kullanabileceğiniz bazı beceri ve yetenekleri ön plana çıkarıyor.
 
Gelişmiş bir izometrik rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Path of Exile 2 serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor ve içerisinde hem grafik ve hem de fizik geliştirmeleri yer alıyor. Büyük ölçüde yenilenmiş oyun motoruyla geliştirilen proje Path of Exile 1'in bir genişletmesi olmayacağını belirtmekte fayda var. Bunun yerine Path of Exile 2, farklı oyun dengelemelerine, sistemlere yeni genişletmelere sahip olacak. Dolayısıyla ikinci oyun yeni ve bağımsız bir proje olarak karşımıza çıkacak.
 
Hack 'n slash aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen yapımda satın alımlarınız her iki oyun arasında paylaşılmaya devam edecek. Bu özellik oyunculara birçok kolaylık sağlayacak. Oyunun ayrıca şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair bir bilgi ne yazık ki yok. Dolayısıyla oynanış görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
13 dakikalık demo görüntüsü 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Path of Exile 2 Platformlar: PC Geliştirici: Grinding Gear Games Dağıtıcısı: Grinding Gear Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler