Pathfinder: Wrath of the Righteous Kapalı Alfa Testi Başladı

01.05.2020 17:19 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Owlcat Games, Pathfinder: Wrath of the Righteous kapalı alfa testinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.
 
21 Mayıs'a kadar sürecek kapalı alfa testi ilk iki bölüm, altı yeni sınıf, 10 yoldaş karakter ve daha fazlasını içeriyor.
 
Kapalı alfa testine Kickstarter destekçileri katılabilir. Bunun yanı sıra şu anda oyunun websitesi üzerinden minimum Digital Download ($33) + Alpha Early Access ($15) satın alınarak da erişilebilir.
 
Stüdyo patronu Oleg Shpilchevskiy tarafından belirtilene göre "Şu anda hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz fakat geliştirme programımıza uymak ve oyunu söz verdiğimiz gibi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyunun alfa versiyonu artık destekçilere sunulduğuna göre core hayranlarımızdan gelecek geri bildirimleri heyecanla bekliyoruz." 
 
Pathfinder fantezi evreninde geçen Pathfinder: Kingmaker'ın devam oyunu izometrik tek oyunculu Computer-RPG Pathfinder: Wrath of the Righteous PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler