Pathfinder: Wrath of the Righteous'tan 30 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

04.03.2020 12:34 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz aylarda duyuruldu ve bir bağış kampanyası başladı. PAX East 2020 etkinliği sayesinde oyuna dair birçok oynanış videosu ve yeni özellikler öğrendik. Şimdi de yarım saatlik bir oynanış videosu paylaşıldı.
 
Öncelikle yayınlanan videoda spoiler anlamında çekinmenizi gerektiren bir şey yok çünkü, diyaloglar videodan çıkarılmış. Oyunun bağış kampanyasında 300.000 $ toplanması bekleniyordu ancak, büyük bir başarı yakalayarak 1.5 milyon$'ı geçti bağış miktarı. Geçilen her hedefte de oyuna yeni özellikler ekleniyor. Buraya tıklayarak bağış sayfasından detaylı inceleyebilirsiniz.
 
Bağış kampanyası 11 Mart'ta sona erecek. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Pathfinder: Wrath of the Righteous Haziran 2021 tarihinde PC için yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 10 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler