People Can Fly'ın TPS RPG Oyunu Outriders'tan Yeni Oynanış Videoları Yayınlandı

28.05.2020 21:19 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici People Can Fly, bilim kurgu temalı üçüncü şahıs nişancı rol yapma oyunu Outriders için yeni oynanış videoları yayınladı.

Oynanış mekanikleri, RPG sistemi, oyunun dünyası, düşmanları, co-op, kullanıcı arayüzü, HUD ekranı, kademe sistemi, Pyromancer güçleri ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Kreatif direktör Barket Kmita tarafından belirtilene göre "Her zaman oynamak istemiş olduğumuz bir oyun yapıyoruz."
 
"People Can Fly'daki herkes birer oyuncu ve shooter oyunlarını seviyoruz. Shooter oyunları bizim DNA'mızda var ve yıllardır bu türde oyunlar yapıyoruz. Aynı zamanda rol yapma oyunlarını da seviyoruz. Her zaman epik bir hikayeye ve çok sayıda ilginç karakter oluşturma seçeneğine sahip derin bir rol yapma oyunu oynamak istedik. Fakat ayrıca rol yapma oyunumuzda yetenek bazlı, zorlayıcı ve yoğun bir gerçek zamanlı savaş sisteminin olmasını da istedik. Bu istediklerimizi oluşturma fırsatı hayallerimizin gerçeğe dönüşmesi demek." 

Outriders PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için noel döneminde çıkacak.

Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Outriders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 2 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler