Persona 5 Serisi 10 Milyon Satışa Ulaştı

15.12.2023 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Atlus ekibi Persona 5 serisinin toplam satışlarını güncelledi ve bu kapsamda 10 milyon satış sayısına ulaştığını açıkladı.
 
Persona 5 serisi içerisinde farklı farklı yapımlar yer alıyor 
 
 
 
Persona 5 serisi, 2016 yılında piyasaya sürüldü ve tek başına 3,2 milyondan fazla sattı. Gençlik temasını bizlere sunan rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran Persona 5 içerisinde farklı yapımlar yer alıyor. Bu yapımlar arasında aksiyon oyunu Persona 5: Dancing in Starlight; güncellenmiş ve geliştirilmiş bir sürüm olan Persona 5 Royal; aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunan Persona 5 Strikers ve strateji unsurları ile karşımıza gelen Persona 5 Tactica yer alıyor.
 
Geliştirici ekip, bu satış dönemini kutlamak için Persona 5 Royal oyununun Japonya'daki fiyatını yüzde 50 indirimli olarak sunuyor. İndirim şu anda Nintendo eShop üzerinden geçerli ve 10 Ocak 2024'e kadar indirimden yararlanabilirsiniz. Oyun önümüzdeki günlerde PlayStation Store ve Steam üzerinden de yayınlanmayı bekliyor.
Yeni videolar
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler