Phil Spencer: Activision Blizzard Satın Alımı Şimdiye Kadar Yaptığım Her Şeyin Çok Ötesinde

06.02.2022 11:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Axios ile yaptığı bir röportajda, Microsoft'un Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolara satın alım planlarını tartıştı ve yorumladı. Anlaşmanın şimdiye kadar yapılan her şeyin ötesinde olduğunu söyledi. Spencer, Activision Blizzard çalışanlarının en iyi şekilde destekleneceğini de belirtti.
 
Spencer, Microsoft tarihindeki açık ara en büyük satın alım hakkında daha fazla açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bu satın alım şimdiye kadarki en büyük olay. Bunun, ağırlığını omuzlarımda hissediyorum. Bu şimdiye kadar yaptığım her şeyin çok ötesinde.
 
Her zaman ana hedefimiz, platformumuzdaki içerik oluşturuculara en iyi desteği sağlamak oldu. Yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak ve oyunculara en iyi hizmeti sunmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler