Phil Spencer: "Amacımız Oyuncuların Arasına Duvarlar Örmek Değil"

12.02.2016 15:54 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının geldiği son noktada marka fanatikliği almış başını giderken oyuncular da özel oyunların başka platformlara duyurulması karşısında büyük hüsranlar yaşamakta. Bunlardan en yenisi dün PC'ye de duyurulan Quantum Break sonrasında yaşandı. Oyunun PC'ye de duyurulmasına sinirlenen Xbox fanatikleri Phil Spencer'a yüklenince Xbox patronu bazı açıklamalarda bulundu.
 
    YouTube'da 20.000'den fazla abonesi bulunan CrapgamerReviews isimli kanalın sahibi Quantum Break'in PC'ye duyurulmasıyla beraber Phil Spencer'a Twitter üzerinden yazdı. Quantum Break ön siparişini iptal ettiğini söyleyen oyuncu bunun bir prensip meselesi olduğunu söyledi. Spencer ise yanıt olarak, "Windows üzerindeki başka bir oyuncu Quantum Break'i oynayabilecek diye ön siparişini iptal mi ettin? Bunu defalarca söyledim. Bizim tek hedefimiz oyuncuların oyun oynayabileceği en iyi yeri oluşturabilmek. Amacımız oyuncuların arasına duvarlar örmek değil." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 127 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler