Phil Spencer: Bizim Yaklaşımımız Sony veya Nintendo'dan Daha Fazla Konsol Satmak Değil

16.08.2020 20:59 Gazali Çetinkaya

 
Animal Talking'in yeni bölümüne katılan Xbox patronu Phil Spencer şirketin vizyonu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Belirttiğine göre şirketin benimsemiş olduğu yaklaşım rakiplerinden daha fazla konsol satmak değil. Oyuncuların odak noktası olduğu ve oyunculara oyunlarını nerede oynamak istiyorlarsa orada oynamaları için seçenek sunan bir yaklaşım.

"İnsanların Xbox üyesi gibi hissetmelerini istiyoruz ve Xbox'ta üyelik sadece bir cihaz değil, birden fazla cihaz olabilir."

Geleneksel konsol savaşının dışında bir yaklaşım benimsediklerini ifade eden Phil Spencer " 'Bizim ne kadar konsol sattığımız versus Sony veya Nintendo'nun ne kadar konsol sattığı.' Bu bizim yaklaşımımız değil." diye belirtti.

"Eğer geleneksel konsol savaşı bizim yaklaşımımız olsaydı oyunlarımızı PC'ye getirmezdik, yeni nesil oyunlarımızı Xbox One'a getireceğimizi açıklamazdık ve oyunları mobilden imkanı sağlayan Project xCloud girişiminde bulunmazdık."

"Başkasının yaklaşımını küçümsemiyorum fakat hayranlar ve müşterilerle konuştuğum zaman onlara söylediğim şey, eğer Xbox üyesiyseniz deneyimi sizin etrafınızda oluşturmak istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler