Phil Spencer: Corona Virüsünün Oyun Sektörüne Asıl Etkisini 2021'in Başlarında Hissedeceğiz

13.05.2020 18:12 Gazali Çetinkaya

 
Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre corona virüsünün oyun sektörüne olan asıl etkisini 2021'in başlarında hissedeceğiz.

Phil Spencer bunun başlıca sebebinin hareket yakalama ile ses kaydı çalışmaları için stüdyolara gidilmesi gerektiğini, bu çalışmaların evde yürütülmesinin mümkün olmadığını belirtti.
 
"Hareket yakalama çalışmaları tamamen durmuş halde. Bu stüdyolara gidemiyoruz. Eğer tüm animasyonları kaydettiyseniz ve sanat prodüksiyonu, dokular ve benzeri diğer alanlarda çalışıyorsanız iyi bir konumdasınız demektir. Eğer senfoni ile falan büyük ses kaydı çalışmaları ve hareket yakalama çalışmaları yapmayı bekliyorsanız işiniz uzamış ve sadece şu anda çalıştığınız alanlarda ilerleme kaydediyorsunuz demektir." 
 
Madden ve FIFA gibi yıllık olarak çıkan spor oyunlarının da bundan etkilenebileceği belirtildi.

Phil Spencer bu ayın başlarında yaptığı başka bir açıklamada ise yeni nesil konsol Xbox Series X'in planlandığı gibi tatil sezonunda çıkacağını fakat oyunların ertelenebileceğini ifade etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler