Phil Spencer, Japon Stüdyo Satın Alma Haberlerinin Doğru Olmadığını Söyledi

12.11.2020 11:00 Gazali Çetinkaya

 
Bloomberg geçtiğimiz günlerde yaptığı haberde, Microsoft'un küçükten büyüğe birkaç Japonya merkezli geliştiriciyi satın almak için görüştüğünü yazmıştı.

Xbox patronu Phil Spencer, Gamespot ile gerçekleştirdiği röportajda, bu haberlerin doğru olmadığını belitti.
 
"Doğru olduğunu sanmıyorum. Genellikle orada değiliz. Sanmıyorum diyorum çünkü ekibin yaptığı her toplantıda değilim. O yüzden benim açımdan hayır. Bugüne kadar sahip olduğumuz fırsatların çoğu uzun süreli ilişkiler sonucu oldu. Oraya gidip kartvizitlerimizi dağıtıp birilerini aramaya çalıştığımızı zannetmiyorum."

"Japon stüdyolarına olan ilgimden ve eskiden birinci parti oyunlarda Japonya'da oluşturulmuş daha fazla oyunumuz olduğundan bahsetmiştim. ZeniMax Media anlaşması tamamlanınca Tango Gameworks ile birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız. Japon stüdyolar ilgilendiğim bir alan fakat hayır. Haberlerin doğru olduğunu sanmıyorum."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler