Phil Spencer: Xbox Game Pass, Konsol Satışlarından Daha Önemli

10.06.2020 08:43 Gazali Çetinkaya

 
Xbox patronu Phil Spencer, BBC ile gerçekleştirdiği röportajda şirketin stratejisi hakkında konuştu.

Belirtilene göre Xbox Game Pass ve oyuncular; konsol satışlarından daha önemli.

"Stratejimizin merkezinde oyuncular var, cihaz değil. Eğer aile bu yıl yeni Xbox'ı satın almamaya karar verirse, sorun değil. Stratejimiz bu yıl kaç adet Xbox satacağımız etrafında dönmüyor."
 
"Oyuncuların aylık bir ücret ödeyerek kütüphanelerini kurmalarını sağlayan Xbox Game Pass aracılığıyla hizmet sunmaya odaklandık. Geriye uyumluluk sistemi ile binlerce oyun oynayabilecekler. Smart delivery özelliği ile oyuncular yeni nesle geçtiklerinde mevcut nesilde satın almış oldukları oyunlar da onlarla birlikte yeni nesle geçecek." 
 
31 Mart 2020 itibarıyla Xbox Game Pass abone sayısı 10 milyonu aştı. Microsoft ayrıca Xbox Game Pass'in oyun satışlarını da artırdığını söylüyor. Ekim 2019'daki rapora göre Xbox Game Pass aboneleri sadece sistemin kütüphanesindeki oyunları oynamıyor ve hatta sisteme üye olmadan öncekine kıyasla daha fazla oyun satın alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler