Pillars of Eternity'nin İlk İncelemeleri Harika Görünüyor

26.03.2015 16:18 Samet Konuksal


    Kickstarter'ın bazı yönleriyle eleştirilmesi normal. Ancak bu sitenin RPG oyunculuğunu köklerinden uzaklaştırmadığı da bir gerçek. Shadowrun Dragonfall, Wasteland 2 ve Divinity: Original Sin'in ardından bir diğer merakla beklenen Kickstarter RPG'si Pillars of Eternity de oldukça yüksek puanlarla çıkışını yapıyor.
 
    Akşam saatlerinde Steam'den indirilmeye sunulacak olan Pillars of Eternity, yayınlanan ilk incelemelerinde epey olumlu sonuçlar almış. Rock Paper Shotgun oyundan, "Bu bir zaferdir. Kendine has bir tarza sahip olan ve yine de BioWare'in ölümsüz klasiklerinin izinden giden harika, büyük ve büyüleyici bir RPG oyunu. Her açıdan tam bir klasik." sözleriyle bahsederken, Eurogamer da "Gizemli dünyasındaki maceranıza saatlerinizi vermeye değecek nostalji kokan bir RPG oyunu." tanımlamasını yapmış.
 
    Pillars of Eternity oldukça geniş bir oyun olduğu için yapılan incelemelerde bazı siteler şimdiden puan vermek istememiş. Örneğin Videogamer'da incelemeyi yayınlayan editör 26 saat oynamasına ve oyunu çok beğenmesine rağmen Pillars of Eternity'e puan verecek seviyede olmadığını söylemiş. Öte yandan Game Informer da aynı şekilde oyunu 2015'in en derin RPG'lerinden birisi olarak nitelendirse de, henüz puanlandırma yapmamış.
 
Puanlandırma yapan sitelerin notları şöyle,
 
PC Gamer - 92
The Escapist - 5/5
IGN Rusya - 10/10
PC GamesN - 10/10

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 18 Dk önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler