Planet Alpha 4 Eylül'de Çıkacak

31.07.2018 16:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Planet Alpha ApS atmosferik bilim kurgu bulmaca platform oyunu Planet Alpha için çıkış tarihi verdi.

4 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için dijital olarak çıkacak.
 

Gizem ve tehlikelerle dolu, güzel bir uzaylı dünyası: PLANET ALPHA. Amansız düşmanlar tarafından kovalanırken hayatta kalabilmek için gecenin ve gündüzün gücünden faydalanmalısın.
 
Uzaylı bir dünyada mahsursun... –  Uyandın ve kendini yabancı bir uzaylı dünyasında buldun. Yaralı, yalnız ve çıkmaza düşmüş bir halde bu yabancı diyarı geziyorsun, etkileyici ve çeşitli bölgeleri keşfederken hayatta kalmaya çalışıyorsun. 
 
Gündüz ve Gecenin Gücü – PLANET ALPHA dünyası güneş döngüsünden etkileniyor ve ilerlerken eşsiz bir yeteneği keşfediyorsun; günün vaktini değiştirebiliyor ve bunu kendi avantajın için kullanabiliyorsun. 
 
PLANET ALPHA'nın Gizemlerini Ortaya Çıkar – Eşsiz bir dünyayı keşfet ve hikayenin parçalarını birleştir. PLANET ALPHA'da neler keşfedeceksin? 


Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planet Alpha Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Planet Alpha ApS Dağıtıcısı: Team17 Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler